понедельник, 21 декабря 2015 г.

70 цінних ресурсів для всіх, хто вивчає англійську

Duolingo - один з найпопулярніших сервісів для вивчення іноземних мов з нуля.
Програма кожного курсу побудована у формі «дерева досягнень»: щоб перейти на новий рівень, потрібно набрати певну кількість очок, які даються за правильні відповіді.


Поліглот. Англійська послуг за 16 годин - автор курсу довів, що потрібно за кілька днів, щоб навчитися елементарно розуміти людей і бути зрозумілим.
Мовні соціальні мережі
Interpals - друзі по листуванню. Величезна інтернаціональне співтовариство, що будується за принципом Фейсбук або будь-який інший соціальної мережі, але з упором на вивчення мови.
Englishbaby - соціальна мережа з готовими уроками англійської. Вчити мову тут можна кількома способами: спілкуватися з користувачами в чаті, на форумі або в особистих повідомленнях, розгадувати граматичні загадки і прослуховувати аудіозаписи.
Ланг-8 - cервис для роботи над письмовою мовою для вже освоїли ази мовної практики.Користувач пише текст на мові, що вивчається, після чого за перевірку написаного береться носій відповідного мови і вносить свої правки.
Sharedtalk.com - соціальна мережа, яка може допомогти у вивченні будь-якої іноземної мови.Особливо вона підходить тим, хто вже непогано розбирається в мові і хоче попрактикуватися.
Livemocha - допоможи іншому, а він допоможе тобі. Вправи, які не можуть бути перевірені програмою, розбирають носії мови. Роблять вони це не просто так, а в обмін на те, що хтось потім перевірить їх вправи.
Mylanguageexchange - соціальна мережа, повністю працює на людському ресурсі. Тут можна вибрати ідеального партнера з мови: вказати рідна мова, країну і зразковий вік бажаного напарника.
Italki - мережа, що перетворює будь-якого носія в серйозного викладача. Є можливість давати професійні уроки бажаючим, заносячи їх у розклад і зв'язуючись в певний час.
Busuu.com - онлайн-спільнота для вивчаючих іноземні мови. Кожен член ком'юніті є і учнем і вчителем, який допомагає освоїти бажаючим свою рідну мову.
LingQ - тут представлені заняття на розширення словникового запасу і тематичні уроки. За окрему плату можна отримувати додаткові уроки.
Канали на YouTube російською мовою
Головоломки англійська - безліч відеоуроків на різні теми: розбір граматики, секрети і поради з вивчення мови, цікаві вирази з серіалів, вимова і багато іншого.
Альберт Kakhnovskiy - вивчення англійської по знаменитому Реймонду Мерфі.
Англійська як по нотах - досить веселий і цікавий канал. Вивчення англійської за допомогою музики, ігор, фільмів і гумору.
Канал Ірини Шипілової - розглядає безліч граматичних аспектів. Багато уроків з аудіювання.
Англійська мова в Школі Джобса - пізнавально-розважальний канал про вивчення англійської, весело і ефективно.
Оксана Долинка - вивчення живого сучасної англійської мови. Багато матеріалів для початківців.
Канали на YouTube англійською мовою
Twominute англійської - короткі двохвилинні уроки - зручно і ефективно. Можна завантажити на смартфон і дивитися по дорозі.
MinooAngloLink - безліч корисних граматичних уроків.
Dailydictation - американський англійський з короткими диктантами і розбором вимови.
Duncaninchina - короткі ролики про все на світі англійською.
EnglishLessons4U - величезний архів відеоуроків на найрізноманітніші теми.
Вивчення англійської мови з Ронні - більшість відео присвячено граматиці. Пояснюється досить зрозуміло, бадьоро і з гумором.
Англійська з Дженніфер - тут ви знайдете поради, як поліпшити вимову, засвоїти граматику і багато іншого. Корисно як для учнів, так і для викладачів.
Рейчел англійської - канал буде особливо корисний тим, хто відчуває складнощі з вимовою.
Англо-Link - різноманітність матеріалу вражає. Більшість уроків присвячено граматиці.
EnglishClass101 - про прості речі англійською. Канал для тих, хто більш-менш розбирається в граматиці, але відчуває проблеми при спілкуванні.
BBC Вивчення англійської - велика кількість цікавих та пізнавальних відеороликів на безліч тем.
Вивчення англійської мови зі Стівом Форд - Автор - професійний викладач з англійської мови з двадцятирічним стажем. Корисний матеріал тут знайдуть як новачки, так і просунуті учні.
AlexESLvid безкоштовно Уроки англійської мови - популярний канал з цікавими подкастами і практично щоденним оновленням.
Вчимо англійську з Talk Давайте - хороші уроки на самі різні теми, засновані на сучасних принципах навчання.
Engvid - велика добірка безкоштовних відеоуроків від носіїв англійської.
Інтерактивні сервіси
LearnEnglish - сайт з великою кількістю матеріалів для різних рівнів вивчення і з різними форматами - від уроків і відео до ігор і спілкування з іншими користувачами.
Ситуаційний англійської - пропонує вивчати англійську через розігрування ситуацій і запам'ятовування різних виразів. Зібрано близько 150 статей.
LinguaLeo - сервіс збудований за ігровий методикою. Містить велику базу відео, аудіо і текстових матеріалів.
Real-english.com - досить просунутий сайт з уроками, статтями і відео. Перед тим як почати вивчати, виберіть «російська мова» на головній сторінці.
Eslpod.com - добротний ресурс з Каліфорнії. Головне його завдання - навчання англійської як другої мови. Можливість скачати й попрацювати з величезною кількістю подкастів з роздруківками і словниками.
Дізнайтеся американський англійський онлайн - відмінний ресурс для вивчають англійську.Весь представлений матеріал розподілений за рівнями. Підлога з США пояснює граматику у своїх відео.
Learnathome - кожен день для вас формується план занять, який можна виконати за 30 хвилин.Все досить просто.
Англійська-атака - новий підхід до вивчення англійської мови. Метод навчання побудований на використанні відео, фотографій, ігор і спілкування з друзями для щоденної практики англійської.
Edu-станція - можливість працювати з інтерактивним словником, є численні статті, фото та відеоматеріали.
Вивчення мови за допомогою фільмів і серіалів
Оroro.tv - фільми і серіали з вбудованим перекладачем. Справжня знахідка для кіноманів, що вивчають англійську.
Фільм-англійський - вивчення мови за допомогою короткометражок. На сайті є найрізноманітніші фільми: і про веселих канікулах в Барселоні, і про проблеми англійської сільського господарства.
Тренування розмовної мови і сприйняття на слух
inSpeak - інтерактивний курс для самостійного навчання. Тренування розмовної мови, вивчення граматики з великою кількістю прикладів.
BBC англійські - вивчайте сучасний живий мову за допомогою BBC.
Elllo.org - зібрані подкасти з усього світу на різноманітні теми. Жива мова з роздруківками і поясненнями (все англійською). Можна порівняти вимову з Канади, Англії, Австралії і т. д.
TuneintoEnglish - сайт пропонує налаштуватися на англійську і зробити це за допомогою музики.Тут можна записувати тексти пісень під диктовку, співати караоке, знайти вправи до текстів і вгадувати, про якій пісні йдеться по діаграмах.
Розширення словникового запасу
FreeRice - тренажер для поповнення словникового запасу англійської. Є вправи з граматики і тести з різних предметів.
Мemrise - в ході навчання користувачеві пропонують вибрати MEM-картинку або запис для кращого запам'ятовування слова - або створити свій асоціативний образ. Потім потрібно виконати вправи на вибір правильної відповіді і сприйняття слова на слух.
Babbel - візуальний словник, розбитий за тематичними урокам. Система пропонує поповнювати словниковий запас відразу 3 способами: повторюючи слова за диктором на диктофон, записуючи їх за допомогою пропонованих букв і відтворюючи їх у підходящомуконтексті.
Slovoych.ru - можна значно поповнити словниковий запас. Вивчення відбувається в процесі читання текстів - або тих, які запропоновані на сайті, або своїх, які досить легко завантажити на сайт.
Амальгама-лабораторія - вивчаємо англійську за допомогою текстів пісень.
WordSteps - можна значно поповнити словниковий запас, виконуючи вправи на відпрацювання читання, письма, сприйняття на слух та вживання слів в контексті.
Читання англійською
Babeleo - тут ви можете читати книги в оригіналі, професійний художній переклад тексту завжди перед очима.
Блоги
Щоденні-англо-діяльність - читаючи цей блог, ви зможете дізнатися про самих різних способах щоденної практики англійської.
Polyglothub - блог англійською, де користувачі діляться досвідом вивчення мови.
Граматика і практика правопису
Myspelling - відмінна практика правопису англійською. Вам пропонують прослухати слово, потім написати його.
Britishcouncil.org - сайт Британської ради. Тести, граматика, ігри та багато іншого. Все англійською, тому початківцям буде важкувато орієнтуватися, але спробувати варто.
Engblog - сайт російською мовою зі статтями, граматикою.
BBC - відео для відпрацювання вимови та граматики.
Підготуватися до тестів
МanyThings - тут можна легко підготуватися до мовних тестів. Є розділи на відпрацювання вимови (американський, англійський), ідіоми, сленг та інше.
ЕxamEnglish - це справжній скарб для тих, кому треба готуватися до міжнародного іспиту з англійської (IELTS, TOEFL, TOEIC і т д.) ..
Додатки
HelloTalk - просто вибираєте мову, яку хочете вивчати (доступно більше 100 мов) і відразу ж заводите знайомство з носіями цього мови.
Easyten - додаток, з яким можна непомітно засвоювати по 10 нових слів на день.
ListeningDrill - дозволяє викачувати програма відеоролики з TED.com і переглядати з субтитрами на Двох одночасно мовами.
Вивчення англійської мови, слухаючи - відмінний аудиокурс для початківців, є в мережі у вигляді аудіофайлів і окремо у вигляді скриптів до ним. Пропонується для прослуховування історії англійською. Містить 6 рівнів складності.
Добірки матеріалів з ​​англійської мови
Бегін-англійськи - являє собою добірку матеріалів з ​​англійської мови для початківців.Документи та програми збиралися студентами та аспірантами МГУ.
Список-англійський - ретельна підбірка і класифікація матеріалів з ​​вивчення англійської: онлайн-словники, школи, форуми, перекладачі, репетитори, тести, шкільні підручники, відеокурси, ігри, YouTube-канали, подкасти та багато іншого. Все безкоштовно.
Englishtips.org - море підручників і книг для скачування. Добре працює пошукова система.Знайти можна практично все.
Study.ru - онлайн-портал з вивчення мов, у тому числі англійської. Відеоуроки, вправи, система вивчення мови онлайн, форум любителів мов

Комментариев нет:

Отправить комментарий